پیاده سازی Navigation در Power BI
در این مطلب با نحوه پیاده سازی Navigation در Power BI آشنا می شویم. ایجاد Navigation در Power BI اگر چه ضروری نیست اما به جز جدایی ناپذیری از داشبورد ها تبدیل شده است، چرا که جذابیت بصری زیادی به داشبورد ها اضافه می کند.
برای ایجاد Navigation در Power BI، روش های مختلفی وجود دارد که در این مطلب به بررسی یکی از آن ها خواهیم پرداخت.
به طوری کلی هدف از ایجاد Navigation، کمک به کاربر برای جابه جا شدن بین صفحات مختلف داشبورد است، البته که این کار باعث زیبایی بیشتر داشبورد شده و کاربر را بیشتر به خود جذب می کند.
ایجاد Page Navigation یا همان امکان پیمایش بین صفحات مختلف داشبورد با استفاده از Button، Shapes و image قابل پیاده سازی است.
خب بیایید به پیاده سازی این مساله بپردازیم. شما باید یکی از 3 شی یاد شده در بالا را در پیج خو استفاده نموده و برای آن یک Action قرار دهید. مثلا فرض کنید ما یک icon دانلود کرده و آن را در صفحه اول داشبورد خود قرار می دهیم.
شما هم با کلیک بر روی image مسیر یک عکس را انتخاب کنید. من با جستجو در گوگل یک عکس که متناسب با موضوع فروش بود انتخاب کردم و در صفحه قرار دادم. حال به ویژگی های عکس رفته و برای آن یک Action قرار می دهیم.
خب قطعا شی مورد استفاده ما تنها یک عکس است و ما باید برای آن یک وظیفه تعریف کنیم که با کلیک بر روی عکس این وظیفه انجام شود. پس به تنظیمات عکس برویم.
ابتدا گزینه Action را برای این عکس فعال کنید. سپس به عنوان وظیفه برای آن Page Navigation را معرفی کنید. سپس از شما می خواهد که بگویید با کلیک بر روی عکس به کدام Page منتقل شود. ما صفحه گزارشات فروش را برای آن معرفی کردیم.
به طور ساده گفتیم با کلیک کردن بر روی عکس، به صفحه گزارشات فروش منتقل شود. توجه کنید که اگر در محیط Power BI Desktop در حال طراحی هستید، کلیک به تنهایی برای تست کافی نیست بلکه باید با استفاده از Ctrl+ Click به تست صحت کار خود بپردازید.
باید برای هر صفحه از داشبورد خود یک عکس مناسب را در نظر گرفته و همین عملیات را برای آن انجام دهید. در نهایت همان طور که می بینید به سادگی می توانید برای داشبورد خود Navigation را پیاده سازی کنید.
می توایند با سرچ در گوگل یک آیکن مناسب نیز برای بازگشت به صفحه اول خود بیابید و برای آن بازگشت به صفحه Home را به عنوان Action در نظر بگیرید.
دقت کنید که باید بر روی نام هر شیت راست کلیک کنید و آن را Hide کنید تا کاربر نتواند از طریق آن ها عملیات جا به جایی بین صفحات را انجام دهد. با انجام این کار این قسمت از داشبورد در Report Server نمایش داده نمی شود.
با جستجو در گوگل می توانید نمونه های خوبی از پیاده سازی Navigation در Power BI پیدا کنید. به تصویر زیر به عنوان یکی از این نمونه ها دقت کنید. البته در این نمونه از Image استفاده نشده بلکه از از Button بهره گرفته شده است.
برای پیاده سازی این مورد می توانید از Button استفاده کنید و از موارد قابل انتخاب Blank را انتخاب کنید. سپس Button Text را برای آن فعال نمایید و نام انتخابی خود را وارد نمایید.
برای این کار می توانید از Bookmark نیز استفاده نمایید. برای آشنایی با Bookmark مطلب زیر را دنبال کنید.
اگر کمی حوصله به خرج بدهید می توانید صفحات اول چشم نوازی طراحی کنید. شما نیز اگر Navigation زیبایی در کارهای خود به کار گرفته اید ارسال کنید تا به عنوان نمونه در این صفحه قرار گیرد.
نمونه ارسالی: خانم ندیمی
درباره حسین وثوقی
دانش آموخته مهندسی صنایع و مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، علاقه مند به تحلیل و ارائه راه حل برای مسائل و بهینه سازی راه حل ها هستم ...
نوشته های بیشتر از حسین وثوقیمطالب زیر را حتما بخوانید
-
نمونه پروژه داده های اقتصادی با Power BI
429 بازدید
-
نمونه پروژه قند مواد غذایی با Power BI
542 بازدید
-
اولین مسابقه طراحی داشبورد با Power BI
1.04k بازدید
-
همه چیز در باره اسلایسر Slicer در Power BI
606 بازدید
-
دوره رایگان آموزش Power BI پاوربی آی
2.12k بازدید
-
پروژه مدیریت مواد اولیه و تولید با Power BI
5.73k بازدید
سلام ممنون از اطلاعات خوبی که به اشتراک میگذارید.ممنون میشم اگه نحوه دریل داوون کردن روی یک نقشه آفلاین رو هم توضیح بدید.
تا جایی که یادم هست یک ویژوال داریم به اسم Coropleth که این امکان را فراهم می کند اما باید نقشه ها در جایی آپلود شود. من تست کردم متاسفانه هنوز جواب نگرفتم.